За мен

Казвам се Маринела Колева и съм автор на блог Alive on the Road. Като минималист и доброволец по душа, за мен е важно да съм обществено активна личност и често се включвам в различни инициативи и кампании.

Ако трябва да бъда честна, започнах съвсем на шега да пиша истории свързани с моите пътувания, а то взе, че ми хареса. Обичам да пътувам и често сменям мястото, което наричам свой дом.

Пътуванията ми са с различна продължителност – от няколко дни до 5 месеца. Пътувала съм по проекти по програма Еразъм + и програма Work and travel USA. До момента, съм посетила 23 страни и съм живяла в 3 от тях по-продължително време. Мечтата ми е да обиколя всички 196 държави.

Тук ще се опитам да ви покажа света, пречупен през моята призма. Ще ви разкажа за руините на маите и тракийските съкровища. За Ниагарския водопад и за отбивките от магистралата, които винаги водят до най-прекрасните места, хора и случайности. За много от чудесата на света, до които съм имала честта да се докосна.

Alive on the road about me

2 thoughts on “За мен

Add yours

  1. Здравей, мила Маринела! Посетихме непознатата за нас Полша. Но добре, че беше ти. Без твоята информация нямаше да видим всички забележителности и красоти на голямата държава. Цялата информация, която ни даде беше прекрасно обяснена и насочена по най – оптималния начин за краткото ни посещение. Благодаря!

    Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: