Привет!

Хайде да тръгваме вече!

Ще ви водя из Европа, всякакви налични Америки, из България и Полша.

Ще ви предложа най- различни маршрути. Ще се жертвам и ще тествам всички кръчми, за да ви кажа коя е най-добрата. Ще ви разходя пеша из Испания и Португалия. Ще ви изненадам с факти (като например, че в Европа има пустиня 🤓).

Ще ви покажа поляци танцуващи български хора, американци ядящи банички, най-старата република в света и всякакви такива чудатости, които предлага светът.

Популярни публикации от блога

Канкун и островът на жените – мексиканска приказка за преследване на слънцето (част 1)

Мечтаеш ли за място, където е постоянно лято? Място, където слънцето те гали с огнени лъчи, а морето е тюркоазено синьо. Ти си седнал на брега с коктейл в ръка, загледан във вълните. Пейзажът е като лечител на духа, който ти носи позитивна енергия и спокойствие за ума. Има само едно място, което предлага грандиозни плажове от фин бял пясък, очарователно тюркоазено синьо море и несравнимо време и това е мексиканската перла Канкун. В тази статия ще ти разкажа за моето мексиканско приключение.

Keep reading

Варшава – Полската столица, която се е изтупала от руините, и се е превърнала в модерен европейски град.

Това е една по-малко позната туристическа европейска дестинация, която ще ви очарова с футуристични бизнес сгради, които подпират небето; с просторен център с безброй ресторанти и уютни кафета и огромни красиви паркове.

Keep reading

Чикаго – градът събрал ветровете в короната си

Без значение какво ще изберете да посетите, ви съветвам да си направите общ предварителен план. Чикаго за мен е едно от неповторимите места на земята. Милионен град, събрал в себе си хиляди култури, народи и истории. Не бих се уморила да се завръщам там, защото винаги има нещо ново за откриване.

Keep reading

Можеш да получиш нови публикации и по имейл! Абонирай се!